Виза жены в Великобританию, Англию
       
  Головна Карта сайту
Імміграція до Великобританії
Візи до Великобританії
Візи на заморські території
Віза в США, Канаду, Ірландію
Освіта у Великобританії
Повернення податків
Нерухомість
Реєстрація компаній
Апеляції
Апостилювання британських документів
Послуги і вартість
Новини
Контакти


  Підписатися на новину  Задати запитання

Віза дружини/чоловіка

На перший погляд здається логічним, що чоловік/дружина особи, яка знаходиться у Великобританії має право приїхати в  країну по візі дружини/чоловіка. Насправді, необхідно надати ряд документів та уважно підготувати інформацію, необхідну для отримання візи.

Необхідно довести візовому офіцерові, що:

  • кандидат перебуває в шлюбі з особою, яка знаходиться на території Великобританії;
  • чоловік та дружина реально зустрічалися;
  • чоловік та дружина мають наміри проживати разом і шлюб зберігається;
  • чоловік та дружина мають достатньо засобів для існування, мають необхідне житло, здатні утримувати себе без використання громадських/публічних фондів.

При підготовці документів та зверненням за отриманням візи слід надати докази, які підтверджують, що ваш шлюб не фіктивний.

В більшості випадків власник візи даного типу має право перебувати на території Великобританії до закінчення терміну дії чоловіка/дружини, який/яка перебуває у Великобританії та зобов'язаний покинути Великобританію разом з ним/нею.

Власник візи даного типу має право на роботу на території Великобританії та отримання дозволу на постійне перебування у Великобританії та, згодом, громадянства. Це можливо за умов, якщо ваш чоловік/дружина перебувають у Великобританії по одній з імміграційних категорій, які надають аналогічні права. Наприклад, ви можете претендувати на отримання дозволу на постійне проживання, громадянства, якщо ваш чоловік/дружина перебуває у Великобританії по імміграційній візі Tier 1, Tier 2 Дозвіл на роботу, та не має таких прав по імміграційній категорії Tier 4 Студенти, Tier 5 Тимчасові працівники та мобільна молодь.

Кандидат на отримання даного типу візи має право на апеляцію проти відмови у видачі візи.

При отриманні візи у паспорт вклеюється віза-етикетка на 1 міс., а по прибутті до Великобританії аплікант отримує біометричну карту-візу на весь період перебування. Карту автоматично надсилають за обраною в анкеті адресою (пошта, інша адреса), ніяких додаткових процедур не потрібно. Але картку обов'язково потрібно отримати протягом 10 днів з дати приїзду до Великобританії. Аплікант отримує лист з інструкцією де та як отримати біометричну карту.

Наші фахівці в Україні та Великобританії оцінять ваші шанси на отримання візи даного типу, допоможуть належним чином підготувати документи, підготують до співбесіди з візовим офіцером та нададуть необхідну юридичну допомогу при продовженні візи/зміні імміграційного статусу на території Великобританії.

Зразок візи:

Зразок листа з інструкцією про отримання біометричної карти:

Зразок візи, яка видавалися раніше за старою процедурою з етикеткою на весь період перебування:

Послуги і вартість по даному типу візи.

Квартири подобово у Києві

Новини